Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Högalids IF A-lag Herrar FO

Följ

A-lag Herrar FO

Följ oss för uppdateringar
Följ
Högalids IF
Fotboll
A-lag Herrar FO
Tabell
Lag M V O F P
1 Högalids IF 1 1 0 0 3
2 Pappas Pojkar FF 0 0 0 0 0
3 Stuvsta IF 0 0 0 0 0
4 Dynamo Täby FC 0 0 0 0 0
5 Skarpnäcks FF 1 0 0 1 0

Match

Högalids IF

2 - 1
Kärrtorp IP 1, Johanneshov
18 mars 2018
12:00

Skarpnäcks FF

Referat

Referat: Högalids IF - Skarpnäcks FF

Äntligen kom vi ut för årets första träningmatch på ett soligt kärrtorps IP. Spelet i första halvlek var som solen, väldigt värmande.
Jag hade stora förhoppningar på Kim, efter att sett honom spela inomhus. I tionde minuten infriade han mina förväntningar med en fin avvägd klack skarv in i mål med assist från våran egna Ronaldo. Kim såg väldigt fin ut i första halvlek. Visade stor spelförståelse, var väldigt rörlig, sprang innan bollen slogs och snabb som stor iller. Skarven Kim utförde i 37 min och friställde Messi var i en klass för sig (fotbollsgodis). Kalle gjorde en stabil comback i Högan. Han var en av Högans bästa när han lämnade oss, nu ser det ut som han har tagit ytligare ett steg och utförde en glidtackling på en helt fri kärrtorpare a la Hysen. Men löpningen du tog i 89 min över hela plan när Jagge drev upp bollen på kanten var ruskigt häftig att se, vilken fart, helt djävla underbar inställning. Sam vilken förstärkning placeringssäker och en fot med verklig precision och hur mysig som helst att snacka skit med..

I halvlek funderade jag på hur stor vinsten skulle bli, eftersom vi hade dominerat stort mål och spelmässigt i första halvlek. Jag tror att vi spelade bättre press spel i första mot i andra, kant spelarna var högre upp i planen, inväntade inte in backen utan sprang på sin kant och var spelbara. Det var några av er som tyckte att vi fick våra ytterbackar för långt in i planen när vi skulle bygga upp anfallen, så var det nog.
Andra halvlek gick till kärrtorparna inte alls lika övertygande som första gick till oss. Så när dom kvitterade i 60 minuten så var det inte rättvist sett över hela matchen, men sett över halvleken så var det rättvist. Vi hade förtvivlat svårt att komma till målchanser i andra halvlek och när vi kom så var det väldigt tomt inne i boxen, i alla fall den första minuten, sen började vi fylla på med lite folk. Olle gjorde ett jättejobb på sidan och kom med värdigfulla tips till er på plan under spelets gång. När ni lyssnade på honom och spelade efter hans intuitioner så vart det en markant förbättring på plan och Kärrtorparn fick det svettigt. I näst sista minuten kom avgörandet genom vår alldeles egna Messi, bra där Messi.
Vår bästa spelare sett över hela matchen sätter jag Jagge till. Han kom runt hur fint som helst på sin kant i första, kärrtorparna sprang in i honom och studsade iväg som en studsboll, jag tyckte faktiskt synd om dom. Men varför springa in i berg om det finns småsten? Av våra gamla kämpar sätter jag Dagge högst, han är bara så underbart bra och stabil.
Nä nu får vi gå och packa för träningslägret på Mallis och kom ihåg det som händer på ett träningsläger stannar där också där, heller hur Bexan?

Kram på er grabbar Reidar
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Robin Castillo 1 0 2 0 0 2
Kim Hiltunen 1 1 0 0 0 1
Messaye Aberra 1 1 0 0 0 1
Douglas Karlström 1 0 0 0 0 0
Erik Lundh 1 0 0 0 0 0
Felix Agathon Ericson 1 0 0 1 0 0
Jacob Stenblom 1 0 0 0 0 0
Kalle Hammargren 1 0 0 0 0 0
Nils Sjösten 1 0 0 0 0 0
Olle Siösteen 1 0 0 0 0 0
Rasmus Hultberg 1 0 0 0 0 0
Sam Saidi 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng
Spelarstatistik
Målvakter
Namn M G A S IM GK RK P
Anders Filhm 1 0 0 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist S Skott på mål IM Insläppta mål GK Gula kort RK Röda kort P Poäng